Altijd bereikbaar via anton@vanderzonadvies.nl

Wat doen wij

Bedrijfs ontwikkeling

Ons speciaal ontwikkelde stappenplan voor het MKB is een totaalaanpak waarmee we in vier maanden jouw bedrijf verder ontwikkelen en succesvoller maken. Van der Zon Advies is je sparringpartner en voert samen met jou en je medewerkers dit traject uit. Lees meer

Bedrijfs- en financieel advies

Op maat gemaakt MKB-advies helpt jou als ondernemer de juiste keuzes te maken. Van der Zon Advies kan je kennis van zaken, ervaring en een scherpzinnige blik voorzien van praktijkgerichte adviezen.

Automatiserings trajecten

Als ondernemer kun je voor de keuze komen te staan of je een nieuw automatiseringssysteem moet aanschaffen. Van der Zon Advies kan je hierbij assisteren, zowel bij de keuze als bij de implementatie van zo’n systeem. Hierbij kun je ervan uit gaan dat niet de automatisering maar je bedrijf leidend is.

Interim (controller) opdrachten

Als ondernemende en meewerkende interim’er kan Van der Zon Advies verbetertrajecten vorm geven of uitvoeren. Deze sparringpartner op niveau helpt je om concrete stappen te zetten. Zodat je bedrijf groeit of nog succesvoller wordt.

Van der Zon Advies helpt ondernemers in het MKB met het juiste advies om die keuzes te maken die het bedrijf nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Test!

Neem contact op